Blacklight 2017 3
Blacklight Badminton 20-04-2019: 13.00 - 17.00 uur

Terug naar alle evenementen

 

Blacklight Badminton

Voor de eerste keer wordt in Den Bosch een spectaculair Blacklght Badminton Event georganiseerd door Badmintonvereniging Maasshuttles.

Het event is voor iedereen toegankelijk, jong en oud, met- en zonder ervaring. Ook mindervaliden zijn van harte welkom.

Hoe gaan we dat doen?
Als je meedoet kies je een uur wat je het beste uitkomt; 13:00 tot 14:00, 14:00 tot 15:00, 15:00 tot 16:00, 16:00 tot 17:00. In dat uur speel je 2 keer 15 minuten, met tussendoor een pauze van een kwartier, in totaal een half uur. Er worden telkens dubbelpartijen gespeeld. Als je graag met bekenden samen wilt spelen, of als je meerdere deelnemers tegelijkertijd wilt aanmelden, kun je dat aangeven op het inschrijfformulier, bij het veld “Opmerking”. Meerdere uren spelen kun je ook vragen bij “Opmerking”. Dat is mogelijk als er nog ruimte is. Vermeld ook op het inschrijfformulier of je wel, of geen/weinig ervaring met badminton hebt.

Is het donker?
Ja, de hele zaal is donker en wordt alleen met speciale blacklight lampen verlicht. Reflecterende materialen kun je zien, de rest is donker. De badmintonvelden hebben reflecterende lijnen en de shuttles zijn reflecterend. Ook is het verstandig om (in de zaal) wat reflecterende tape op je racket te doen. Zorg ook voor wat opvallende, synthetische kleding, zodat je medespeler je ook kan zien. In de zaal kun je ook schminken. Hoe mooier hoe beter.

Is het een wedstrijd?
Het is géén wedstrijd. Natuurlijk doet iedereen goed zijn best, maar het gaat erom zoveel mogelijk plezier hebben. Ook voor de geoefende badmintonners is het nieuw en wennen aan de omstandigheden. Er wordt op tijd gespeeld, dus zorg ervoor dat je minstens 15 minuten voor aanvang aanwezig bent, zodat je de inschrijving kunt betalen en kunt kijken op welke baan je gaat spelen.

Wat kost het?
Deelname aan dit spectaculaire event kost 3,00 per persoon.

Daarvoor krijg je een unieke badmintonervaring in een prachtige en gezellige omgeving.