Brain Hacks Live 2426X1365 Px Website
BrainHacks Live | De Wereld van het Nieuwe Ondernemen 28-07-2020

Terug naar alle evenementen

 

BrainHacks Live | De Wereld van het Nieuwe Ondernemen

Wij kraken het brein van de persoon achter het succes met Giel de Winter, Arko van Brakel, Marco Hoogerland, Joost Leenders en Iris Gündel.

Met vier topondernemers gaan wij de uitdaging aan: het hacken van hun uitzonderlijke ondernemersbrein. Niet omdat we nu ultieme succesverhalen hoeven te horen. We willen horen hoe deze mensen omgaan met verandering. Hoe wij hier sterker uit kunnen komen.

We willen ook weten hoe zij omgaan met weerstand, met onrust en gebrek aan perspectief. Wat is nou de sleutel tot ondernemerssucces in een ‘nieuwe’ wereld? Omdat soms één zin van een verhaal al het verschil kan maken.

De afgelopen tijd staat de wereld op z'n kop. De maatregelen treffen iedereen. We strijden gezamenlijk voor de volksgezondheid. Het vraagt extra aanpassingsvermogen. Hoe blijf je in de juiste beweging? Of vind je juist een andere balans nu? Wat ga jij zeker anders doen? We willen samen komen! Wij willen de sprekers het hemd van het lijf vragen en juist nu met elkaar deze inzichten kraken om te komen tot actie!

Omdat we met elkaar meer weten.
Omdat we samen sterker staan.


Kaarten voor BrainHacks Live kun je hier bestellen.