000142530 Tl Maa Ontwerp Uitingen Brainhacks Website 2426X1365 Px
BrainHacks Live | De Wereld van het Nieuwe Ondernemen 29-10-2020

Terug naar alle evenementen

 

BrainHacks Live | De Wereld van het Nieuwe Ondernemen

Op donderdag 29 oktober gaan wij live én online de uitdaging aan: het hacken van de uitzonderlijke ondernemersbreinen van onze top sprekers!


Wat doen zij om optimaal te blijven presteren? Wat zijn hun gouden wetten voor succes? We willen ook weten hoe zij omgaan met weerstand, met onrust, met een gebrek aan perspectief. Wat is nou de sleutel tot ondernemerssucces in deze ‘nieuwe’ wereld?

Omdat soms één zin van een verhaal al het verschil kan maken. Hoe blijf je in de juiste beweging? Of vind je juist een andere balans nu? Wat ga jij zeker anders doen?

Wij willen samen komen! Wij willen specifiek deze sprekers het hemd van het lijf vragen en juist nu met elkaar in actie komen! Omdat we met elkaar meer weten. Omdat we samen sterker staan.


Omdat veiligheid voorop staat, is BrainHacks Live ook in een digitaal jasje gestoken. Via een livestream kun je BrainHacks Live daarom ook online bijwonen voor maar €15. Kaarten voor BrainHacks Live kun je hier bestellen.

 

000142530 Tl Maa Ontwerp Uitingen Brainhacks E Ticket 540X442 Px

Digitale kaarten voor BrainHacks Live kun je hier bestellen. Vervolgens ontvang je een code om online via een livestream BrainHacks Live te volgen.

Meer info