Leaflet Def Medium 01
Inspiratiesessies "Fed Cup" 05-02-2019

Terug naar alle evenementen

 

Inspiratiesessies "Fed Cup"

Op 9 en 10 februari speelt het Nederlands Fed Cup team tegen Canada. Locatie: Maaspoort Sports & Events. In de week voorafgaand wordt een bijzondere inspiratiesessie georganiseerd met o.a. Raemon Sluiter en Richard van Kray. Deze wordt opgedeeld in 2 sessies, waarin u ziet hoe het werkveld en de topsport samenkomen.

‘Coachen vanuit het topsporthart’ met Raemon Sluiter.
Raemon Sluiter, maakte naam in 2001 toen hij bij zijn Davis Cup-debuut in de openingspartij won van Juan Carlos Ferrero. Sinds 2015 is Raemon de coach van Kiki Bertens. Aan de hand van Raemon bestormt Kiki het mondiale damestennis. Momenteel staat ze zelfs nummer 9 van de wereld. Raemon heeft als doel gesteld om zichzelf als coach overbodig te maken. In deze interactieve sessie neemt Raemon iedereen mee in de wereld van toptennis en coachen vanuit het topsporthart. Welke keuzes maakt hij wel en niet en wat kunt u daarvan leren!?

Deze sessie wordt begeleid door Marco Hoogerland. Als oprichter van de Talentenacademie is Marco niet in een hokje te stoppen. Al meer dan 20 jaar baant hij zijn eigen weg door de grillige topsportwereld. Hierin begeleidt hij o.a. het Nederlands handbalteam van de mannen.

‘Sales vanuit het topsporthart’ met Richard van Kray
Sales is voor en van iedereen, profit maar juist ook non-profit. Richard is er van overtuigd dat systemen en modellen, maar ook aangeleerd gedrag, nooit leidend, maar te allen tijde dienend moeten zijn aan de mens. Eén van de vele ontdekkingen die hij gedaan heeft na jaren in de sales gewerkt te hebben en door middel van trainen & spreken verder vorm gegeven heeft. Deze combinatie leidde in 2017 tot de lancering van het boek ‘Sales vanuit je Hart – Hoe je echt van betekenis bent, voor de klant en voor jezelf’. Richard legt hierin uit waarom klantbetekenis centraal staat en verder gaat dan begrippen als klantvriendelijk, klant centraal en klantgerichtheid. Ruim een jaar na dato staat het boek nog altijd in de top 20 op managementboek.nl, nadat het wekenlang de ranglijst aanvoerde! In deze interactieve sessie neemt Richard u mee in zijn verhaal, de filosofie en waarom een topsport mentaliteit nodig is voor Sales vanuit je Hart; de Grand Slam in Klantcontact.
Sales vanuit je Hart is een verrijking voor de pro’s en een verademing voor de anti’s!

Deze sessie wordt begeleid door Joost Leenders. Als mede-eigenaar van de Talentenacademie weet Joost stress te managen. En belangrijker nog: Hij weet de focus op de prestatie te leggen.

 

Leaflet Def Medium 01

Middagsessie
De middagsessie start om 13.00 uur. Deze is inclusief lunch.

Avondsessie
De avondsessie start om 16.00 uur. Deze is inclusief dinerbuffet.

Bestel hier je tickets via een e-mail