La Vuelta
La Vuelta Café Brabant 10-09-2019: 19.00 - 22.00 uur

Terug naar alle evenementen

 

La Vuelta Café Brabant

In 2020 komt een van de drie grootste wielerrondes van de wereld naar de provincies Brabant en Utrecht. En dat is bijzonder! Slechts drie keer eerder startte deze wielerronde buiten Spanje. Van 14 t/m 16 augustus 2020 verwelkomen we het peloton van La Vuelta. Het peloton doorkruist maar liefst 34 Nederlandse gemeenten.

Wil jij alles horen over La Vuelta Holanda, meedoen en profiteren van de kansen? Kom dan op dinsdag 10 september naar 'La Vuelta Café Brabant!

Tijdens een inspirerend programma met bijzondere gasten neemt voormalig profrenner Stef Clement je mee in de wereld van de wielrennerij en La Vuelta Holanda in het bijzonder. Én, waar het vooral om draait, staat de avond in het teken van het maken van verbindingen met elkaar en te brainstormen over mogelijke side-events.

19.00 uur: Ontvangst
19.30 uur: Start plenair programma
21.00 uur: Brainstorm en netwerkgelegenheid
22.00 uur: Afsluiting

Over de Vuelta
La Vuelta Holanda is veel meer dan drie dagen de wielerronde. In de maanden voorafgaand maken we er een groot Brabants feest van met allerlei activiteiten in aanloop naar de verschillende etappes. Voor en door inwoners, ondernemers, verenigingen, organisaties en onze (internationale) gasten. Vanaf 15 september kunnen initiatiefnemers plannen indienen voor side-events rondom La Vuelta Holanda.

 

La Vuelta

Deelname is gratis

Aanmelden