Return To Play
Return to Play Congres 2018 21-12-2018: 09.00 - 17.30 uur

Terug naar alle evenementen

 

Return to Play Congres 2018

Fysiotherapeuten weten als de besten hoe sporters op de behandelbank en in de trainingszaal moeten revalideren. Maar hoe ziet de fase vanuit de trainingszaal naar het veld eruit? En wanneer maak je de stap van deze trainingssetting naar een wedstrijd? Tijdens dit congres kom je erachter.

Echte experts met veel ervaring uit diverse sporten zijn bereid gevonden hun kennis  te delen.

Performance trainer van diverse Olympiërs en de Japanse schaatsbond Jeroen Rietvelt zal laten zien hoe hij bepaald of iemand fit en in topvorm is.

Leon Meijer is de kitesurf fysio van Nederland en daarnaast een bekend spreker als sportfysiotherapeut. Hij zal jullie meenemen in zijn visie over de Return to Play in de opkomende surfsporten.

Eelco Bakermans is met 2 Olympische Spelen als fysiotherapeut van de KNSB (Schaatsbond) een man met veel ervaring in deze sport. Hij gaat de sportspecifieke fase in deze sport behandelen.

Nick van der Horst is niet alleen bekend geworden vanwege zijn promotie op het gebied van hamstringblessures, maar is ook sportfysiotherapeut bij GA Eagles en zijn eigen bedrijf soccerdoc. Hij heeft veel data verzameld en een mooie visie ontwikkeld over de Return to Play in het voetbal.

Jelle Heisen is sport- en manueeltherapeut en performance trainer en sinds 2009 begeleider van het Nederlands dames Handbalteam. Hij zal laten zien hoe hij de fitheid van de speelsters test en ervoor zorgt dat ze op het goede moment presteren.

 

Return To Play

Tijd
09.30-17.30uur

Locatie
Maaspoort Sports & Events
Marathonloop 1
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

Doelgroep
Algemeen fysiotherapeut
Sportfysiotherapeut
Manueel therapeut
Kinderfysiotherapeut

Info & Tickets