Terug naar alle evenementen

 

Sea The Future 2018

Donderdag 7 juni a.s. worden een aantal groepen 7 en 8 uitgenodigd voor een prachtig programma. Zo is er een een inspirerende gastles en zijn er veel interactieve onderdelen. Ze kunnen zich gaan verplaatsen in een vis in de plastic soep experience, of op ontdekkingsreis gaan in de koraal-experience room, de inmiddels bekende zeewiertentoonstelling bezoeken, zwemmen met dolfijnen en allerlei opdrachten doen in het dolfijnen ziekenhuis. Er wordt voor een gezonde versnapering gezorgd en er is een leuk pakket om mee naar school te nemen. We hopen van harte, dat kinderen, na het bezoek aan Sea the Future, de schoonheid van de onderwaterwereld gaan omarmen en in hun eigen kring alvast een bijdrage te leveren. Dat zij in zien hoe belangrijk die oceaan nou eigenlijk is voor ons allemaal.
Er is nog ruimte voor het plaatsen van klassen, dus mocht je interesse hebben, stuur een mailtje naar events@seafirst.nl. Vol=vol!

Vrijdag 8 juni is het internationale Wereld Oceaan Dag! Voor u een mooie kans om op een feestelijke manier, Sea First en haar werk te steunen. Op deze dag organiseren we weer – na het succes van vorig jaar – een dinner lecture.  Wie er vorig jaar bij was, weet wat een heerlijke avond u staat te wachten; samen met andere genodigden schuift u aan voor een high-end vier-gangen diner ‘het diner van de toekomst’, gemaakt door twee topchefs. Tussen de gangen door toont Dos zijn schitterende onderwater foto’s en verteld, op ongeëvenaarde wijze, de avonturen die erbij horen. De problematiek van de ocean zal licht aangestipt worden maar niet het onderwerp van deze gezellige avond zijn. De opbrengsten van de dinner lecture en de bijbehorende veiling zullen weer worden gestoken in de ontwikkeling van lesmateriaal dat we kosteloos zullen aanbieden aan scholen in heel Nederland. Op dit moment loopt het onderwijs achter op de ontwikkelingen. De veranderingen gaan zo hard en het is de taak en passie van Sea First om up-to-date en accuraat te zijn met de kennis die zij delen. Ons doel is € 10.000,= te genereren op deze avond.

Zondag 10 juni is het grote feest voor iedereen. De deuren van Maaspoort Sport & Events staan weer wagenwijd open om iedereen te ontvangen. Er zijn weer interessante lezingen en dit jaar gaan we enorm uitpakken op het gebied van interactieve kennisoverdracht. Er is heel veel te zien en te ervaren. Er is een Plastic soep experience, de koraal experience room, diverse tentoonstelingen, een dolfijnen ziekenhuis en VR-ervaringen die alleen al de moeite van het komen waard zijn. Je kunt van alles maken en proeven, er is weer een gezellige markt en een horeca plein met foodtrucks.

 

Kijk voor meer informatie over Sea First op de website.

Website