NewHeroes.com nieuwe hoofdsponsor Topbasketball Den Bosch

Geplaatst: 01 oktober 2016

NewHeroes.com nieuwe hoofdsponsor Topbasketball Den Bosch

Wereldwijde online training specialist NewHeroes.com is de komende drie seizoenen hoofdsponsor van 16-voudig landskampioen basketbal uit ’s-Hertogenbosch. Met deze overeenkomst, die ingaat per 1 november 2016, wordt een solide basis gelegd voor de toekomst van de basketbalclub die hierdoor ook dit seizoen de top van Nederland weer zal aanvallen. Tevens is er met deze samenwerking een naamswijziging gemoeid: vanaf heden is New Heroes de nieuwe naam van de Bosschenaren.

NewHeroes.com, dat is gevestigd in ’s-Hertogenbosch, spreekt met de overeenkomst het vertrouwen uit in de club, die sinds kort wordt geleid door Bob van Oosterhout en Jos Frederiks.

NewHeroes.com gelooft in continuïteit en succes en heeft zich daarom voor een termijn van drie jaar aan de club verbonden. Van Oosterhout en Frederiks zijn in september aan het roer gekomen van de club, en hebben sindsdien diverse nieuwe partners uit het bedrijfsleven aan de club weten te binden. Een nieuwe hoofdsponsor vinden, waarmee direct de uitgestippelde clubambitie kan worden waargemaakt, was voor hen de volgende stap. Deze is met de komst van NewHeroes.com gemaakt. 

‘’Hoe mooi is het, ruim een maand na de overname een sponsor te presenteren van het kaliber NewHeroes.com?’’, aldus Bob van Oosterhout, eigenaar van Topbasketball Den Bosch. ‘’Een Bosch’ bedrijf, dat zich voor drie jaar committeert, de lat in alles nét zo hoog legt als Jos en ik, naast geld ook kennis/kunde brengt, maar bovenal een naam die perfect aansluit bij alles wat de club de komende jaren wil uitstralen!’’

“Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om te groeien, om zo de betere versie van zichzelf te worden. Met de sponsoring van New Heroes denk ik dat we een ultieme win-winsituatie creëren. Beide ‘teams’ hebben het lef om te groeien en durven die eerste stap te nemen. Dat werkt aanstekelijk en versterkt elkaar. Als directeur, sportliefhebber én als Bosschenaar pur sang, ben ik, samen met het NewHeroes.com team, enorm enthousiast en gedreven om van deze samenwerking een groot succes te maken”, aldus Jorn van Wijk, CEO NewHeroes.com. 

Over NewHeroes.com 

NewHeroes.com maakt soft skills en leiderschapstrainingen bereikbaar voor iedereen, waar ook ter wereld en zowel voor consumenten als bedrijven. NewHeroes.com maakt online leren leuk en zorgt ervoor dat je het geleerde ook echt in de praktijk brengt met veel afwisselende opdrachten. Je kan onbeperkt gebruik maken van zo’n 70 online kwaliteitstrainingen, op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leidinggeven. NewHeroes.com biedt de mogelijkheid om 24/7, overal, in eigen tempo en op tablet, pc/laptop of smartphone, onbeperkt trainingen te volgen. En dat voor een vaste lage prijs per maand.

 

< Terug naar overzicht