“Kampioen word je niet in de finale, daar gaat een intensief traject aan vooraf!”

Geplaatst: 23 mei 2017

“Kampioen word je niet in de finale, daar gaat een intensief traject aan vooraf!”

“Doelen stellen, uitdagingen aangaan, krachten bundelen en samenwerken richting dat ultieme resultaat” (van den Assem). Het geldt voor topsporters, maar zeker ook voor ondernemers. Wat dat betreft zijn het bedrijfsleven en de topsport nauw met elkaar verbonden. Die scheidslijn verdwijnt bij Maaspoort Sports & Events in ’s-Hertogenbosch helemaal. De aanwezigheid van (voormalig) topatleten en ondernemers levert iedere keer weer interessante ontmoetingen op.

Onder meer door de ambassadeursrol die hockeyinternational Ireen van den Assem in maart 2017 bij Maaspoort Sports & Events heeft aangenomen. Van den Assem rijgt de kampioenschappen aaneen bij HC Den Bosch Dames 1 en zit sinds kort weer bij de selectie van het Nederlands Hockey Elftal. Dagelijks ervaart zij dat kruisbestuiving tussen (top)sport en bedrijfsleven zeer effectief is. “Inzicht creëren in persoonlijke krachten en valkuilen is een voorwaarde om optimaal te presteren als team. Waar blink ik in uit? Welke collega ondersteunt mij op minder ontwikkelde gebieden? Een functionele samenwerking draagt bij aan plezier, vertrouwen en resultaat.” aldus van den Assem.    

Maaspoort Sports & Events vertelde eerder dit jaar in het artikel “Vergaderen met Ruud van Nistelrooy en uitzweten met Kiki Bertens” al eens over de mogelijkheden van deze unieke plek. Vele teams hebben hun overwinningen inmiddels mogen vieren bij Maaspoort Sports & Events. Ga samen met uw medewerkers de uitdaging aan en scoor zowel op sportief als zakelijk gebied. Geef gezamenlijke bedrijfsdromen vorm en boek – individueel én als groep – resultaat in een sportieve omgeving.

Beleef mee hoe Maaspoort Sports & Events u een stapje dichterbij deze dromen brengt door middel van een unieke bedrijfssportdag. In samenwerking met onze partners creëren wij een dag vol actie en inzicht, wat resulteert in persoonlijke groei én teamoverwinningen. Uw medewerkers gaan naar huis met concrete, toepasbare handvaten waar zij direct mee aan de slag kunnen. Maak deze beleving compleet door middel van een gezonde lunch, verantwoorde barbecue en/of volledig aangeklede feestavond. 

Ireen van den Assem: “Na vier jaar zonder (veld)interlands liet het Nederlands Hockey Elftal mij nog altijd niet los. Wat kon ik doen om een terugkeer in Oranje te realiseren? Zonder het mezelf als doel op te leggen, maar meer als droom? Onder andere door meer inzicht te creëren in mijn kernkwaliteiten en hierop te leren vertrouwen kon ik me volledig focussen op plezier, passie en progressie om de beste Ireen te worden die ik kan zijn. In mijn ogen geldt dit ook voor het bedrijfsleven: waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Ga de uitdaging aan en ervaar zelf dat je door het stellen van een (droom)doel jezelf en jouw (werk)omgeving op scherp zet: hoe creëer je een ideale prestatieomgeving als individu en als team?”  


MSE beschikt o.a. over: 

  • 4 Volleybalvelden 
  • 8 Bowlingbanen 
  • 12 Badmintonvelden 
  • 12 Tennisbanen 
  • Sportcourt met 2 basketbalvelden (buiten)
  • Trampolinepark 
  • Touwklimmen / King Swing 
  • Binnenplein voor ontvangsten, barbecues en feesten 
  • 900 Parkeerplaatsen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Brechje Habets (b.habets@s-hertogenbosch.nl of 06- 31 77 43 48) of verwijzen wij u graag door naar onze website

Foto's

C6 Wn01B Xmaat Vdf
Manpower 2 Tribunes Leeg

 

 

< Terug naar overzicht