Ontbijtsessie met Marc Lammers groot succes

Geplaatst: 03 februari 2017

Ontbijtsessie met Marc Lammers groot succes

Ontbijtsessie
Voorafgaand aan de presentatie van succescoach Marc Lammers was er de mogelijkheid voor de ruim 80 aanwezige businessclub leden om onder het genot van een ontbijt te luisteren naar de introductie van Bob van Oosterhout.

“Flow”
Marc Lammers, schrijver van het boek “Flow - van goed naar goud” en Olympische gouden medaille winnaar in Beijing, nam de aanwezigen mee aan de hand van een flow-opstelling met elf eigenschappen. Hiermee verklaarde Marc de groeiende kans om als team in een flow te komen. “Als men in een flow komt verbetert de effectiviteit van teamleden en uiteindelijk het resultaat waar iedereen in een bepaalde organisatie naar streeft.” Aldus Marc Lammers. Een hele waardevolle presentatie voor de businessclub leden, die daardoor de opgedane kennis kunnen gaan implementeren in hun eigen bedrijf.

Businessclub
De ontbijtsessie was alweer de derde businessclub activiteit van dit seizoen, maar zeker niet de laatste. Er zal onder andere een trip georganiseerd worden van 30 maart t/m 4 april naar de Cleveland Cavaliers (regerend NBA kampioen en werkgever van oud Den Bosch coach Sam Jones) waarbij zich inmiddels 15 bedrijven hebben aangemeld. Het beloofd een onvergetelijke trip te worden waarin we natuurlijk een kijkje achter de schermen nemen, wedstrijden gaan bezoeken en wellicht NBA superster Lebron James de hand schudden.

Daarnaast was er op donderdag 9 maart een basketbalclinic gepland onder leiding van hoofdcoach Sander van der Holst en enkele spelers, echter zal op 9 maart de wedstrijd tegen Donar gespeeld worden. Doordat Ziggo de wedstrijd gaat uitzenden zal de basketbalclinic verzet worden.

Mocht u meer informatie willen over de businessclub dan kunt u contact opnemen via het volgende e-mailadres: Info@newheroesbasketball.com

 

< Terug naar overzicht