Vergaderen met Ruud van Nistelrooy en uitzweten met Kiki Bertens

Geplaatst: 13 februari 2017

Vergaderen met Ruud van Nistelrooy en uitzweten met Kiki Bertens

Een gezegde is: “Ondernemen is topsport”. Overeenkomsten tussen topsporters en ondernemende mensen zijn dan ook zo gemaakt. Het zijn doorzetters die prestaties willen leveren om hun doel te bereiken. Ze werken met gevoel en passie en verliezen nimmer hun focus op het einddoel. Bovendien durven ze afgewogen risico’s te nemen. Niet zo vreemd dus dat ondernemers en ondernemende mensen zich thuis voelen in een omgeving waarin topsport bedreven wordt. Zo’n bijzondere omgeving vind je bij Maaspoort Sports & Events in ’s-Hertogenbosch. Bovendien een van de weinige plekken in de regio, waar je zoveel mensen tegelijkertijd in beweging kunt zetten!

Dit grote regionale sport en evenementencentrum is niet alleen de thuisbasis voor het basketbalteam New Heroes. Het is ook de plek waar de Nederlandse handbaldames hun laatste EK kwalificatiewedstrijd wonnen of waar de nationale tennissers hun Davis Cup en Fed Cup wedstrijden speelden. Aangrenzend tref je de grote turnhal van Flik-Flak, waar de Nederlandse turntoppers hun dagelijkse trainingsuren maken. Maar bij Maaspoort Sports & Events vind je nog veel meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van bijzondere vergaderruimtes zoals de ‘Oranjekamer’ waar de successen bijna letterlijk aan de muur hangen. Als wanddecoratie treft men namelijk een groot aantal gedragen shirts van nationale deelnemers aan de Olympische spelen. Een inspirerende plek voor een managementvergadering waar nieuwe plannen gesmeed moeten worden.

Ontwikkeling van talent Ook een unieke plek is de ruimte waarin de ruud van nistelrooy foundation is gevestigd. Hier worden kinderen geholpen bij de ontwikkeling van hun talent, door ze te stimuleren en kansen te geven die ze anders niet zouden krijgen. Het is tevens een inspirerende omgeving voor zakelijke bijeenkomst zoals de aftrap voor een nieuw zakelijk initiatief, al dan niet met een voorwoord van de voetbalgrootmeester himself.

In de dynamische omgeving van Maaspoort Sport & Events kunnen groepen van 25 tot ruim 800 personen terecht voor korte of uitgebreide activiteiten, desgewenst verspreid over meerdere dagen of dagdelen. Of het nou gaat om een congres met interactieve elementen, een vergadering, een beurs of training of juist een actieve sportdag, bedrijfsfeest of teamuitje. Bovendien is elke ruimte, zowel binnen als buiten, volledig naar wens in te richten. Dus ook wat betreft aankleding, meubilair en faciliteiten. Uiteraard kan daarbij ook de catering verzorgd worden; van een gezonde lunch, of verantwoord diner tot een gezellige aangeklede borrel. Bij Maaspoort Sports & Events is altijd sprake van maatwerk. Niets is onmogelijk, zelfs activiteiten in combinatie met topsporters en/of topcoaches uit het eigen netwerk. Maaspoort Sport & Events maakt van elke activiteit een absolute topervaring. Beleef het mee!


Foto's

300X250 Maaspoort 01
300X250 Maaspoort 02

 

 

< Terug naar overzicht