Dit is ook Maaspoort - Hai Hospitality

Geplaatst: 29 mei 2018

Dit is ook Maaspoort - Hai Hospitality

Ben jij al bekend met wat wij allemaal doen? Wij zijn meer dan alleen een sporthal of de thuishaven van het Bossche basketbal. In deze blog stellen we je graag voor aan onze partners, nemen we je mee naar onze evenementen en vertellen we over de vele uitdagingen die we hier tegenkomen.

Op 9 april 2018 zag Hai Hospitality het licht. Wij stellen je graag voor aan deze vernieuwende wind op het gebied van gastvrijheid. Hai helpt bedrijven met het vinden van een eigen gastvrijheidsbeleving. Hierover spraken wij met Leon Ammann. Medeoprichter van Hai Hospitality en expert op het gebied van gastvrijheid. 

Wat doet Hai Hospitality?
Wij trainen, coachen en adviseren organisaties op het gebied van Hospitality door ons samen met hen te richten op de eigen en unieke gastvrijheidsbeleving. Wij stimuleren creativiteit zodat alle ideeën vanuit de organisatie zelf komen en dus meer draagvlak en eigenheid in zich hebben.

Waarom doen jullie dit?
Omdat een goede gastvrijheidsbeleving het verdient om zorgvuldig ontwikkeld te worden. Een betere reclame voor een organisatie bestaat er namelijk niet. Goede marketing is onmisbaar om je te profileren en je bekendheid te vergroten, maar mensen moeten ook iets voelen als ze te gast zijn geweest. Dan pas spreek je van een beleving.

Wat hopen jullie hier uiteindelijk mee te bereiken?
Natuurlijke, verrassende en met name passende belevingen ván elke organisatie, vóór iedere gast of relatie van die organisatie. Maar even belangrijk is het gezamenlijke proces dat de organisatie bij elkaar brengt en de betrokkenheid van medewerkers aanzienlijk verhoogt. Want wat is er mooier dan je organisatie met eigen ideeën te zien groeien?

Waar zijn jullie trots op?
Onze trots is onze unieke visie op gastvrijheid. Meer dan ooit draait het om beleving en willen gasten en relaties zien met wie ze te maken hebben. Dat kun je niet laten zien als je er niet over nadenkt. Middels het door ons ontwikkelde Gastvrijheidsbeleving(GB)-model geven we een inzicht in de factoren die invloed hebben op de gastvrijheidsbeleving van de gast. Daarbij maken we onderscheid in factoren waarop je als gastvrijheidsverlener wel en geen invloed hebt en hoe je deze voorkennis in je voordeel kan laten werken.

Welke rol kunnen jullie vervullen tijdens een evenement in MSE?
In het gehele traject van een evenement kunnen wij hulp bieden bij een relatiegerichte aanpak en/of de manier waarop Maaspoort Sports & Events zich profileert ten opzichte van de relatie.

Daarnaast zouden wij Maaspoort Sports & Events in het algemeen kunnen ondersteunen in het vertalen van gestelde doelen naar de gast en in het door (blijven) ontwikkelen van een unieke en eigen Maaspoortbeleving.

Meer weten over Hai Hospitality? Kijk dan op de website voor meer informatie.

 

< Terug naar overzicht