Dit is ook Maaspoort - ruud van nistelrooy foundation

Geplaatst: 15 mei 2018

Dit is ook Maaspoort - ruud van nistelrooy foundation

Ben jij al bekend met wat wij allemaal doen? Wij zijn meer dan alleen een sporthal of de thuishaven van het Bossche basketbal. In deze blog stellen we je graag voor aan onze partners, nemen we je mee naar onze evenementen en vertellen we over de vele uitdagingen die we hier tegenkomen.

Dit keer stellen we je graag voor aan de “ruud van nistelrooy foundation”. Hiervoor spraken we met Leontien van Nistelrooy en Marjolein Lankhout. Binnen de stichting zijn zij verantwoordelijk voor de talenttak en het algemene management. Geïnteresseerd in wat deze foundation doet en waarom ze hiervoor hebben gekozen? Lees hieronder het interview met Leontien en Marjolein.

Wat doet de ruud van nistelrooy foundation?
Ieder kind heeft een talent. Of dat nou sporten, leren, tekenen of muziek maken is. Maar lang niet alle kinderen krijgen de kans om hun talent verder te ontwikkelen. Daar willen wij wat aan doen en daarom is er de ruud van nistelrooy foundation: de plek waar kinderen hun (verborgen) talent leren ontdekken en waar we coaches, trainers en jeugdbegeleiders leren hoe ze, op een positieve manier, de (verborgen) talenten van kinderen kunnen signaleren en stimuleren.

Waarom doen jullie dit?
Wij geloven dat ieder kind talent heeft. Talent dat moet je koesteren. Daarom willen we er alles aan doen om zoveel mogelijk kinderen te laten ervaren dat ze vaak veel meer kunnen dan ze denken. We gaan hard met ze werken om misschien wel daar te komen waar ze al heel lang van dromen. We leren ze hun kansen te pakken als ze voorbijkomen. Maar we zijn er vooral om ze het grootste cadeau te geven dat je in het leven kunt krijgen: vertrouwen op je eigen kracht. Daarom zijn wij er, de ruud van nistelrooy foundation

Waar zijn jullie het meest trots op?
Het meest trots zijn we op het feit dat we kinderen een succeservaring mee kunnen geven, dat ze hun passie hebben ontdekt of een talent hebben gevonden. En dat ze voelen dat hun zelfvertrouwen hierdoor toeneemt. Wij gunnen ieder kind de kans om te schitteren!

Waarom hebben jullie voor MSE gekozen als kantoorlocatie?
MSE biedt ons een prachtige thuisbasis, met alle faciliteiten dicht in de buurt. We zijn blij dat we onderdeel uitmaken van alle organisaties gevestigd in de Maaspoort Sports & Events. Met name onze ruimte voelt als een ‘thuis’ voor kinderen en coaches.    

Meer weten over de ruud van nistelrooy foundation? Kijk dan op de website voor meer informatie.

foundation-logo.png#asset:860

 

< Terug naar overzicht