Dit is ook Maaspoort - Sport Approved

Geplaatst: 08 augustus 2018

Dit is ook Maaspoort - Sport Approved

Ben jij al bekend met wat wij allemaal doen? Wij zijn meer dan alleen een sporthal of de thuishaven van het Bossche basketbal. In deze blog stellen we je graag voor aan onze partners, nemen we je mee naar onze evenementen en vertellen we over de vele uitdagingen die we hier tegenkomen.

Vorige week verwelkomde wij Sport Approved in MSE. Dit bedrijf bestaat uit Joost en Frank Kuppens. Beiden hebben een enorme passie en enthousiasme voor sport. En met Sport Approved brengen ze dit enthousiasme over op een zo’n breed mogelijk publiek. Nadat zijn broer 5 jaar geleden het bedrijf begon, sloot Frank zich hier per 1 juli bij aan. Hij houdt zich hierbij vooral bezig met marketing en communicatie waar Joost op het veld, zaal of strand staat om trainingen een clinics te verzorgen. Wat Sport Approved verder doet en wat ze voor jou kunnen betekenen? Wij spraken hierover met Frank.

Wat doet Sport Approved?
Wij organiseren rugbyclinics voor bedrijven, scholen, (vrienden)groepen en verenigingen. Voor jeugdige rugby(st)ers organiseren we in de zomer en in de winter rugbykampen. Ook bieden we specifiek voor sportverenigingen begeleiding op het gebied van training en coaching. Daarnaast bieden we op individueel vlak fysieke trainingen aan.

Waarom doen jullie dit?
In de eerste plaats door onze liefde voor sport. We zijn overtuigd van de individuele en maatschappelijke waarde van sport. Door het bieden van ondersteuning aan zowel individuen als verenigingen proberen we uiteindelijk het plezier in sportbeleving van zoveel mogelijk mensen te vergroten.

Waar zijn jullie het meest trots op?
Op de recente uitbreiding van Sport Approved! Dit biedt nog meer kansen en mogelijkheden om de in Nederland relatief onbekende en kleine sport rugby stevig op de kaart te zetten!

Welke rol kunnen jullie vervullen tijdens een evenement bij MSE?
Bij sportevenementen voegen we uiteraard graag een rugbyclinic toe aan het programma. Daarnaast zijn we sinds kort al bezig met het direct ondersteunen van Brechje Habets en Frederike Schulkes bij het organiseren van evenementen bij MSE.

Waarom hebben jullie voor MSE gekozen als kantoorlocatie?
In zijn nevenfunctie als Buurtsportcoach Topsport heeft Joost een werkplek bij MSE aangevraagd bij de gemeente. Het netwerk aan sport gerelateerde bedrijven en de sportieve werksfeer bleek al snel de ideale omgeving te zijn voor Sport Approved.

In contact komen met deze sportieve mannen? Kijk dan even op de website van Sport Approved!

 

 

 

 

 

< Terug naar overzicht