Het stadsbestuur richt z’n pijlen op het WK Handboogschieten 2019!

Geplaatst: 23 januari 2018

Het stadsbestuur richt z’n pijlen op het WK Handboogschieten 2019!

Het stadsbestuur richt z’n pijlen op het WK Handboogschieten 2019! In het weekend van 27 en 28 januari 2018 wordt gestreden om de nationale Indoortitels. Anders dan voorheen worden op deze locatie zowel de Cadettten- en Juniorenkampioenschappen als de Seniorenkampioenschappen gehouden. Jeugdschutters hebben daarbij de mogelijkheid om aan zowel het jeugd- als het seniorenkampioenschap deel te nemen. Wat tevens is nieuw is, is dat het NK Indoor voor alle genoemde leeftijdcategorieën een tweedaags evenement zal zijn.

De zaterdag staat in het teken van de kwalificatieronde. Hierin schieten alle deelnemers een wedstrijd over 2 x 30 pijlen. De deelnemers worden verdeeld over 3 sessies. Dankzij dit concept kunnen maar liefst 288 sporters deelnemen aan het NK Indoor.
De zondag staat in het teken van de eliminatierondes en medaillefinales. In het ochtendprogramma gaat de top 8 van alle jeugdcategorieën de strijd met elkaar aan. In het middagprogramma is het de beurt aan de top 16 (Recurve Heren en Compound Heren) en top 8 (Recurve Dames en Compound Dames) van het seniorentoernooi.

Voor meer informatie ga naar de website van de Nederlandse Handboog Bond

 

< Terug naar overzicht