Topsporters laten het bedrijfsleven scoren

Geplaatst: 01 februari 2018

Topsporters laten het bedrijfsleven scoren

“Houd je van sport? En zoek je een ideale locatie voor jouw evenement, beurs, congres of vergadering? Dan kun je niet om Maaspoort Sports & Events (MSE) heen”, zegt hockeyster Ireen van den Assem. Ze heeft zich als ambassadeur verbonden aan deze unieke evenementenlocatie in Den Bosch en en deelt haar kennis en ervaring - net als andere topsporters - graag met het bedrijfsleven. 

Of je nu alleen een ruimte wilt huren of kiest voor een compleet verzorgde sportdag. Ireen vertelt: “MSE is een unieke locatie waar alles kan. Hier wordt elk evenement een unieke beleving. Topsporters inspireren het bedrijfsleven en andersom. Verder voel je hier overal de echte Brabantse gastvrijheid. Dat betekent genieten, plezier en een warm gevoel. Of je nu een feest, boekpresentatie, sportwedstrijd of zakelijke meeting organiseert. De Maaspoort neemt je al het werk uit handen en regelt alles onder één dak, met uitstekende catering.”

Topsportklimaat

Waarom de speelster uit het nationale hockeyteam zich als ambassadeur inzet voor Maaspoort Sports & Events? “Ik wil iets terugdoen voor de maatschappij. Ik heb altijd kansen gehad in de sport en gun een ander dit ook. Bij MSE heerst een topsportklimaat. Dat geeft energie. Verder vind ik het bijzonder dat ze altijd streven naar hoe je van een 8 een 9 kunt maken. Die werkmentaliteit past bij de topsport. En dus bij mij.”

Ireen vindt het super dat ze een bijdrage kan leveren aan bijzondere evenementen. “Omdat elk project weer anders is, ontmoet ik steeds nieuwe mensen. Dat spreekt me aan.” Het bedrijfsleven kan volgens de hockeyster veel van topsporters leren. “ leuk om tijdens een inspiratiesessie mijn verhaal te delen. Ik ben pas laat bij het nationale team gekomen. Dat had te maken met keuzes en doorzettingsvermogen. Als ik mensen hierover vertel en hoor hoe ‘mijn weg naar de top’ hen inspireert dan haal ik daar energie uit. Ik wil anderen stimuleren om ook alles uit hun carrière te halen.”

De tien bedrijven die binnen MSE zijn gevestigd creëren samen dit topsportklimaat. De kruisbestuiving met onder andere de topsporters en eigenaar Bob van Oosterhout van profbasketbalclub New Heroes Basketball, zorgen voor een verrassende toevoeging aan uw evenement. In het voorjaar 2018 krijgen de businessclub en twee aansluitende vergaderzalen een volledig nieuwe uitstraling die nog beter aansluit bij de beleving die zowel New Heroes Basketball, als MSE wil bieden.

Ruud van nistelrooy foundation

Een unieke plek binnen MSE heeft de ruud van nistelrooy foundation. Hier worden kinderen geholpen bij de ontwikkeling van hun talent. Bij de foundation krijgen ze kansen die ze elders niet krijgen. Daarnaast is het een inspirerende omgeving voor zakelijke bijeenkomsten. Denk aan de aftrap voor een nieuw zakelijk initiatief, al dan niet met een voorwoord van Ruud van Nistelrooy zelf. “MSE denkt in mogelijkheden. Alles draait om samenwerking en service. Samen maken we van jouw evenement een onvergetelijke dag”, aldus Ireen.

Foto's

Show Media Preview
Stadion
Ruud Van Nistelrooy Foundation
Dsc006531

 

 

< Terug naar overzicht