Fed Cupteam speelt play-offs in 's Hertogenbosch

Geplaatst: 21 februari 2020

Fed Cupteam speelt play-offs in 's Hertogenbosch

De KNLTB heeft vandaag de locatie bekendgemaakt voor de play-offs voor de Fed Cup in april. Deze ontmoeting vindt op vrijdag 17 en zaterdag 18 april 2020 plaats in Maaspoort Sports & Events in Den Bosch. De winnaar van deze ontmoeting plaatst zich voor de kwalificatieronde voor de Fed Cup Finals in 2021.

Technisch en Commercieel Directeur Jacco Eltingh: "Fijn dat we in april weer voor eigen publiek kunnen spelen. De Maaspoort in 's-Hertogenbosch is een topsportlocatie waar we goede ervaringen mee hebben, want er zijn al meerdere Fed Cup en Davis Cup wedstrijden gespeeld. Het is een prachtige locatie met een gezellige en intieme sfeer. We rekenen dan ook op veel support in Den Bosch. Met het Oranje-publiek achter je kan je als team namelijk net wat extra's bieden. Dat hebben we begin februari ook mogen ervaren tijdens het Fed Cupduel in Den Haag. We willen er in Den Bosch ook graag samen met alle fans weer één groot tennisfeest van maken!"

Huib van Olden, Wethouder Sport van de gemeente ‘s-Hertogenbosch: "Met veel plezier ontvangen we op 17 en 18 april aanstaande het Nederlandse Fed Cupteam in de Maaspoort in 's-Hertogenbosch. In het verleden hebben we meerdere malen goede ervaringen opgedaan met het huisvesten van de Fed Cup, de Davis Cup en de samenwerking met de KNLTB. We kijken uit naar een sportieve ontmoeting. We gaan er voor alle inwoners van ’s-Hertogenbosch een mooi evenement van maken door tennisclinics, een kidsprogramma en meerdere side events. Daarnaast organiseren we de dag ‘leven als een tennisprof’ voor volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt (i.s.m. Weener XL) en organiseren we i.s.m. Quiet Den Bosch een verjaardagsfeestje voor kinderen die door financiële problemen normaliter geen feestje kunnen vieren. Kortom: we maken ons graag op voor een compleet programma vol topsport en evenementen!’

Tegenstander nog onbekend
De loting heeft bepaald dat het TeamNL Fed Cupteam de play-offs speelt tegen een land uit de groep zone Azië/Oceanië. Begin maart wordt in Dubai de groepsfase van deze zone gespeeld. Dat betekent dat na die tijd de tegenstander van Nederland pas bekend wordt. Daarna zal ook de ondergrond worden bepaald.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor het Fed Cupduel gaat op dinsdag 25 februari vanaf 12.00 uur van start via tennis.nl/tickets.

Foto's

Fed Cup 1 01
Website 2 01
Social Overzicht 01

 

 

< Terug naar overzicht