Freestyle Clinic Nasser El Jackson

Geplaatst: 14 juli 2020

Freestyle Clinic Nasser El Jackson

Op donderdag 30 juli komt wereldkampioen groundmoves Nasser el Jackson een freestyle clinic geven bij Maaspoort @ the Beach. Wil jij je freestyle skills testen of nieuwe moves leren? Meld je dan snel aan!

Nasser el Jackson

Een fenomeen en tweevoudig wereldkampioen ‘groundmoves’. Hij is een allrounder, want naast zijn freestyle skills, is hij ook een absolute professional in panna voetbal. Nasser geeft verschillende shows op het gebied van freestyle en panna. Tijdens zijn shows combineert hij zijn creativiteit met zijn snelheid waarmee hij verbazingwekkende momenten creëert. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat hij iedereen, van jong tot oud, weet in te pakken!

Praktische informatie

Datum: donderdag 30 juli
Aanvang: 14:00
Duur: +/- 1 uur
Locatie: Maaspoort @ the Beach – Marathonloop 1 's-Hertogenbosch
Leeftijd: Van 8 tot 12 jaar.
Inschrijving: verplicht, max. 30 kinderen, vol = vol
Kosten: gratis!

Neem je eigen voetbal mee! Heb je deze niet, stuur een e-mail naar maaspoortbeach@gmail.com dan proberen wij deze voor je te regelen. Meld je hier aan.

Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging of je bij de eerste 30 aanmeldingen zit. Aanmelden is per persoon. Dus wil je met je broertje/zusje/vriendje of vriendinnetje komen, meld je dan even apart aan. Voor vragen kun je contact opnemen via maaspoortbeach@gmail.com.

See you @ the Beach!

 

< Terug naar overzicht