Uniek Sporten Dag

Geplaatst: 29 juli 2020

Uniek Sporten Dag

Op donderdag 13 augustus organiseert More2Win samen met Maaspoort Sports & Events, Super-G en Uniek Sporten Brabant de Uniek Sporten Dag voor mensen met een beperking. Met de Uniek Sporten Dag hopen we zoveel mogelijk mensen duurzaam aan het sporten en sportief bewegen te krijgen op een manier die bij hem of haar past.

Tijdens de Uniek Sporten Dag staat het uitproberen en deelnemen aan verschillende sport en beweegvormen centraal. Er worden clinics gegeven door verschillende sportaanbieders uit de regio - van atletiek tot beachvolleybal - om tot een mooi en gevarieerd sportprogramma te komen.

De Uniek Sporten Dag is van 14.00 - 16.00 uur en vindt plaats bij Maaspoort @ the Beach.

Aanmelden

Ben jij of ken jij iemand die aan ons event wilt deelnemen? Schrijf je dan in vóór 6 augustus door een mailtje te sturen naar anne@more2win.com. Vermeld hierin je naam, leeftijd en bijzonderheden waar wij rekening mee kunnen houden tijdens de clinics. Na aanmelding ontvang je via de mail meer informatie over het programma.

Vanzelfsprekend houden de organiserende partijen rekening met de richtlijnen die op dat moment gelden met betrekking tot het Coronavirus. We zorgen dat iedereen veilig en verantwoord een plezierige dag tegemoet gaat!

 

< Terug naar overzicht